Wanneer je je WebCatalog-abonnement opzegt, blijf je toegang houden tot je betaalde abonnement tot het einde van je huidige factureringsperiode.
Je abonnement wordt niet verlengd en er worden geen verdere kosten in rekening gebracht, tenzij je je in de toekomst opnieuw abonneert.
Het opzeggen van je abonnement leidt niet automatisch tot een terugbetaling.
Nadat je abonnement is verlopen, wordt je account overgezet naar het gratis abonnement en zijn functies waarvoor een betaald abonnement vereist is niet langer beschikbaar.