Gedeelde ruimtes geven iedereen in je WebCatalog-organisatie toegang tot dezelfde set apps en profielen.
Wanneer je een profiel aan een gedeelde ruimte toevoegt, wordt het profiel gedeeld met de hele organisatie. Dit is handig om je team toegang te geven tot gemeenschappelijke accounts en om deze op één plek georganiseerd te houden.
Andere gegevens in een gedeelde ruimte blijven privé voor elk lid. Dit omvat bladwijzers, instellingen en andere persoonlijke aanpassingen, zodat iedereen de ruimte kan afstemmen op hun manier van werken.
Wijzigingen in gedeelde profielen worden binnen de organisatie gesynchroniseerd, terwijl privégegevens specifiek blijven voor elk lid.